Prosoape de fata

Alegerea prosoapelor poate fi dificila, mai ales ca trebuie sa iei in considerare materialul, dimensiunea si greutatea, dar si modelul sau culorile.

Colectia noastra de prosoape Bianca pentru fata este facuta din bumbac 100% turcesc de inalta calitate. Sunt moi la atingere, devin si mai moi dupa prima spalare. Prosoapele pentru fata Bianca au un grad de absorbtie mare datorita greutatii si calitatii firului de bumbac dublu rasucit. Cu un model discret alaturi de bordura cu model grecesc, prosoapele Bianca sunt un plus elegant pentru orice baie si se preteaza pe orice design. Cusatura dubla si rezistenta acorda produselor o rezistenta sporita la folosire intensiva si se poate folosi la dotarea bailor de hotel de 4-5 *. Senzatia pe care o ofera prosoapele Bianca este extrem de placuta si produsele noastre vor fi pe gustul dumneavoastra.

Prosoapele Bianca pentru fata aduc un plus de confort si designul baii dumneavoastra va fi imbunatatit. Va oferim o gama de culori pentru a putea putea asorta cu usurinta decorul baii dumneavoastra la prosopul pentru fata.

Comandati online sau telefonic si veti intra rapid in posesia prosoapelor Bianca pentru fata Bianca. Livram in toata tara.

Pentru o buna intretinere respectati instructiunile de pe eticheta si sa spalati inainte de prima utilizare.

View as:

Se arată toate cele 5 rezultate