Despre noi

Va punem la dispozitie produse indispensabile potrivite, actualizate si la moda, satisfac nevoile si dorintele la un pret si o calitate de neegalat!

Compania noastra, Lira Cop, a avut o crestere continua, datorita echipei noastre profesioniste. Succesul se datoreaza  experientei de peste 10 ani in acest domeniu si echipei nostre de experti. Va oferim produse potrivite si solutiile cele mai bune la preturi realiste. Dorim sa ne adaptam mereu la nevoile si la cerintele dumneavoastra. Va punem la dispozitie produse personalizate prin brodare cu sigle, litere, denumiri sau simboluri cu ajutorul atei de matase. Dorim sa punem accent asupra detaliilor si sa puteti folosi cu drag produsele noastre.

Prosoapele Bianca DEVIN IMPORTANTE ATUNCI CAND LIPSESC !

Calitatea produselor

Produsele noastre sunt de calitate, special fabricate pentru activitatile hoteliere, din bumbac 100%, fabricate cu scopul de a satisface nevoile si pretentiile clientilor nostri.

Textura moale si pufoasa a prosoapelor va vor ajuta sa va relaxati. Personalizarea se poate face prin tesatura sau prin brodare.

Certificari, materiale utilizate

Materialul indeplineste cerintele specifice pentru clasa de produse II a Oeko-Tex® Standard 100. Este un reprezentant al grupului de articole pentru care s-a facut o cerere de certificare.

Certificarea pentru urmatorul grup de articole este aprobata:
Prosoape si covorase cu model grecesc pe margini (cu si fara margine din polyester), produse din bumbac. Fiecare detinator de certificat a semnat pentru calitatea articolelor sale pe propria raspundere. Aceasta respecta declaratia de conformitate data. El se angajeaza sa asigure acest lucru prin numeroase controale adecvate si suficiente la fata locului. Angajamentul include, de asemenea, calitatea excelenta a materialelor cumparate.

In cazul delegarii anumitor parti ale acestei asigurari a calitatii catre altii, organismul de certificare trebuie sa fie pe deplin in cunostinta de cauza (vezi punctul 4 “Declaratie de conformitate”).

Standardul Oeko-Tex 100 este un sistem independent de testare și certificare pentru produsele textile din toate etapele de productie (fibre, fire, tesaturi, produse finite gata de utilizare, inclusiv accesorii).

Versiunea curenta a Oeko-Tex® Standard 100 este reprezentata de editia 01/2011. Aceasta poate fi descarcata direct de pe pagina principala a Oeko-Tex® (http://www.oeko-tex.com).